ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας στα πλαίσια της δράσης «Καθαρίζουμε τη γειτονιά μας! Καθαρίζουμε την πόλη μας!», και σε συνέχεια της πρώτης δράσης μας στον Λόφο Σκουζέ, προσκαλεί όλους τους κατοίκους του Κολωνού αλλά και όλους όσους είναι και αισθάνονται ενεργοί πολίτες από όλες τις γειτονιές της Αθήνας, να καθαρίσουμε την περιοχή του κέντρου της πλατείας Βικτωρίας την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 9:00 π.μ. με σημείο συνάντησης την οδό Αλκιβιάδου 19 – 23 και με την ευγενική υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Eξοπλισμένοι με σακούλες σκουπιδιών και γάντια που ο καθένας μπορεί να φέρει από το σπίτι του, καθαρίζουμε την μικρή αυτή πηγή οξυγόνου της πόλης μας!  

Περιμένουμε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για την αισθητική αναβάθμιση και περιβαλλοντολογική προστασία της πόλης μας να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας του Δ.Ε.Π.Ε. 

Περιμένουμε επίσης τις δικές σας προτάσεις και για άλλους δημόσιους χώρους, παιδικές χαρές, γήπεδα αθλητισμού, πάρκα κλπ και οπουδήποτε χρειάζεται η πόλη μας την άμεση παρέμβασή μας, με την ελπίδα να μπορέσουμε να καθαρίσουμε όσους περισσότερους χώρους της Αθήνας μπορούμε!

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210-5150050 (11:00-14:30) και στο e-mail dephellas@yahoo.gr.